Varukorg

Fjärrströmbrytare för 12V...

El tillbehör > Fjärrströmbrytare

Fjärrströmbrytare för 12V & 24V med 1 kanal

Fjärrströmbrytare för 12V & 24V med 1 kanal
Produktvarianter
Antal Typ Volt Pris Tillg.
Dubbeltryck 12V 229 kr 129
Momentan 12V 229 kr 55

Dubbeltryck 24V 229 kr 39
Momentan 24V 229 kr 20

Delbetala från
10 kr/månad -

Du har ej angivit antal.
Vänligen välj en eller flera produkter att lägga till!
Stäng

Fr. 229:-

Med en fjärrströmbrytare kan du förvåna och imponera med att slå av och på dina komponenter med hjälp av en trådlös fjärrkontroll.Fjärrströmbrytaren är kortfattat ett fjärrstyrt relä som du styr med en fjärrkontroll.

Dubbeltryck betyder att du trycker en gång för att slå på och en gång för att slå av. Fungerar perfekt till att t.ex. slå av och på lampor.

Momentan betyder att strömmen är på så länge du håller inne knappen, den slår därför av så fort du släpper knappen. Bra att ha om du ska t.ex. skicka en signal till en solenoid eller styra en motor en kort stund.

Kommer ihåg senaste läget även fast strömmen bryts.

Denna fjärrströmbrytare klarar strömmar upp till 10A. Stylingwebben.se har testat och bekräftat att denna fjärrströmbrytare klarar av avstånd upp till otroliga 80 meter.

Denna fjärrströmbrytare är programmerbar, de innebär att du enkelt kan lägga till extra kontroller till styrboxen genom att enkelt trycka på en knapp på styrboxen samtidigt som du trycker på fjärrkontrollens on-knapp. Skulle du tappa bort fjärrkontrollen eller att den går sönder kan du enkelt bara köpa en ny istället för att byta ut hela produkten. Extra kontroller finner du här!

Fjärrströmbrytaren har en säkringshållare på inkommande pluskabel.

Produkten finns tillgänglig för både 12V och 24V
12V varianten fungerar med en spänning mellan 9V till 14V.
24V varianten fungerar med en spänning mellan 12V till 28V

Det som ingår är en styrbox och en fjärrkontroll.

Reläenhetens mått: Längd 50 mm, bredd 43 mm, tjocklek 30 mm.

Styrboxen är ej vattenskyddad. Det är dock väldigt enkelt att vattentäta den. Du öppnar den lätt med en liten mejsel, applicerar silikon i skarven samt över det lilla hålet på undersidan och trycker bara ihop den så är den 100% vattentät och kan rent av sänkas ner i vatten.

Kabeln med säkring är alltid inkommande plus, den gula kabeln är utgående plus och de två övriga svarta kablarna är jord-kablar.

Denna variant av fjärrströmbrytare har en brytarkrets. Vi har även en annan fjärrströmbrytare där du kan slå av och på 4 olika kretsar.

Rekommenderade produkter